ПРИЯТЕЛСТВО ОБИЧАНО ПРИЯТЕЛСТВО, НА ТЕБЕ ВСИЧКО СЕ ДЪЛЖИ

Тук може да споделите вашите идеи или да намерите такива.

ПРИЯТЕЛСТВО ОБИЧАНО ПРИЯТЕЛСТВО, НА ТЕБЕ ВСИЧКО СЕ ДЪЛЖИ

Мнениеот Krisi » 07 Май 2015, 13:37

За приятелството, или просто да зная, че те има!

• Децата влизат(гора от ръце)
• Припев: ,,Приятелство обичано приятелство,
на тебе всичко се дължи’’.

• У.- Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб!
• У.- Приятелството е като чая - трябва да бъде силно и не много сладко. — Бърнард Шоу
Ади- винаги когато сме заедно живота е пъстър.
Калата- С теб живота изглежда по съвсем друг начин.
Всички: Аз и ти заедно!
Песен: ,,Може би ще бъде’’
• У.- Човекът, който обичал себе си- притча.
• Петя:- Ролята на приятеля е да застане на твоя страна когато грешиш, защото почти всеки би го направил, когато си прав - Марк Твен.

Песен: .. Медна свирка свири”
У- Не ходи пред мен, може да не мога да те следвам. Не ходи зад мен, може да не мога да те водя. Истинският приятел е този, който идва при теб, когато всички други си тръгват.Върви до мен и просто бъди мой приятел.
Песен:,, Вървиме ние двама”
Игра с ръкавички.( Маги и Криси).
• -Здравей лява ръка.
- Здравей дясна ръка. Как си? Защото аз съм мноого добре. Мога да правя всичко сама(опитва се). Мога да взема, не не мога, мога да хвана, не не мога...А ти?
У. Мисля, че и аз не мога. Ох, колко съм безпомощна. Моля, подай ми едно пръстче или не, по- добре цялата ръка. А така настина е чудесно!
У.- Виждаш ли, заедно сме много по- силни, заедно можем всичко, заедно ще успеем, защото сме приятели! То е като въздуха и водата. Да се хванем за ръце, да бъдем аз и ти заедно, да бъдем приятели!
Стих:,, Лява, дясна ръка”
• Маги и Петя (скеч).
У- Като че ли никой не е описал приятелството толкова просто, красиво и истинско както в ,,Мечо Пух'', а то наистина е просто – "да знам, че те има..."

Музика: (Излиза Мечо Пух).
Мечо тръгнал да тръгнал да търси Зайко. Той го почерпил с мед, който смятал да прибере за зимата, но Мечо Пух го изял целият. Той така напълнял, че не могъл да излезе от къщичката на Зайо. Уплашен,той тръгнал да търси помощ от Кристофър Робин( не успели). Робин повикал Кенга с бебето Ру( отново нищо не се случило). Повикали къртицата. Тя не знаела да копае такива ,,специални дупки’’, но с помощта на всички успели да извадят Мечо Пух от къщата на Зайко.
Пух: Отслабнал ли съм вече?
У: Не Пух, просто имаш прекрасни приятели, те направиха всичко това за теб!
Пух: Благодаря ви, приятели. Чувствам се чудесно! Денят беше труден ,но завърши чудесно! Така е , когато имаш приятели! Всички заедно, всички за един! Това е приятелството Робин,нужно е само да знам, че си до мен.
Кенга: Кой е най- хубавият ден за теб, Пух?
Пух: Днешният!
Кенга: Кое е най- важно за теб, Пух?
Пух: Всичко, което е важно за теб, е важно и за мен Кенга!
У.: За това са приятелите, когато можеш просто да помълчиш, или да кажеш:.. Благодаря ти”!
Песен:,, Три мечета”

Втора сцена
С,, Малка нощна музика’’ излизат пеперудите Трите пеперуди
За край- Танго.
Маги: О, колко хубаво е , когато всичко завършва добре! Приятелството е като скъпоценен камък, който трябва да се пази. И никога не трябва да забравяме вълшебните думи, които отварят всички врати:моля, благодаря, извинявай!
Песен:,, Трите думички”

Трета сцена
,,Кравайчето’’

Започва с ,, Bona sera”- Вълчо , Вълчо, след това излиза Лисицата( Mi café).Хлебарят целува ръка на Лисицата...Заек- Макарена, Мишка,, Bona sera’’.
У.: Колко е хубаво да имаш истински приятели и семейство без което не можеш!
Стих:,, Мама”
Песен:,, Где е мама”
Песен:,, Те се скитаха винаги двама”
У- Кои са вашите приятели? Отидете и се хванете за ръце покажете, колко се обичате!
Песен: ,, Здравей, как си приятелю?”
Танц с родителите.
,,С обич голяма татко и мама”
Край
Поздрави,

Криси

Сайт за родители, учители и всички вас. -> http://www.dujdotbonboni.com
Форум за родители, учители и всички вас. -> http://forum.dujdotbonboni.com
Аватар
Krisi

Назад към Сценарии за тържества